perjantai 13. toukokuuta 2016

Juhlasuunnitelmia

Sen on tässä huomannut, että koko tämä vuosi on pohdiskeltu ihan samoja teemoja aina uudestaan. Pysyn linjassa nytkin, koska nämä teemat nyt sattuvat muodostamaan meidän arjen.

Kirppu saa vihdoin silikoniyöhärpäkkeen suuhunsa purentaa korjaamaan kesäkuun lopussa. On tätä odotettu pitkään ja hartaasti. Suuhygienisti näytti vekottimen mulle ohimennen, kun käytin Täystuhoa ylimääräisen kerran tarkistettavana. Isosisarusten purentaongelmien takia Täystuho on nyt isketty tehotarkkailuun hampaidensa osalta.

Itse puolestani suunnittelen kovasti No more babies-pirskeiden järjestämistä, koska mikä tahansa syy kelpaa juhlimiselle ja sehän on ihan syistä paras. Keskiviikkona vihdoin puhuin lääkärin kanssa sterilisaatiosta puhelimessa, sovittiin tekotapa ja pääsin leikkurijonoon. Väitin jo aikaa sitten olevani aika lailla jonon kärjessä... ja näin nyt näyttäisi olleen. Eilen torstaina nimittäin soi puhelin ja operaatio olisi edessä maanantaina. Aivan loistavaa!

Eipä tänne muuten mitään uutta tai ihmeellistä, aurinko paistaa, lapset viihtyy pihalla ja pyykki kuivuu terassilla nopeammin kuin kerkiää pestä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti