perjantai 9. lokakuuta 2015

Pikkaisen pinkkiä

Lähelle on osunut rintasyöpää useammallekin, joten ei tarvinnut kahta kertaa miettiä osallistumista roosanauha-päivään (tai niin kuin tenavani sen tuntevat, pukeudu pinkkiin-päivään).


Mä nyt tietysti pukeuden pinkkiin ihan mielelläni vaikka joka päivä, mutta tänään ei päälle osunut väristä kuin sormikkaat. Ja kaupasta tarttui mukaan heijastin.


Lapset on nukkumassa ja mulla lasissa glögiä, kun on ollut pakkasta ja kun se joulukin ehkä jo kohta tulee.


Kirjoittamisen into tuntuu olevan tykkänänsä kateissa. Missä lie vika, aiheita riittäisi sukupuolesta talvivaatteisiin, asunnottomien yöstä pakolaisiin ja joku satunnainen sana ehkä vielä tieteestä uskontoon akseleilla, mutten osaa tarttua mihinkään. Inspiraatiota odotellessa.

3 kommenttia :

 1. samanlainen tunne täälläkin,aiheita riittäisi,kun vain pääsisi kirjoittamisen makuun :) tuo roosa-nauha juttu tahtoo mulla jäädä ajatuksen tasolle, "nolo"

  VastaaPoista
 2. Samaa vähän täälläkin. Inspis hukassa. Toisaalta nyt keksin idean, jota haluan ehdottomasti lähteä toteuttamaan mahdollisimman pian - ja itse asiassa ajattelin, kiinnostaisikohan se sinua (edes vähän). Käypäs lukemassa lisää tuolta blogin puolelta ("Tarina äitiydestä - tule kertomaan omasi!" on se postaus) ja kerro sitten, mitä ajattelet. Kieltäytyäkin saa, enkä minä siitä mieltäni pahoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana idea, voisin vaikka lähteäkin mukaan tähän :)

   Poista