keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kuun alusta 2v

Blogini täytti kuun alussa 2v ja käyntejä täällä on ollut yli 21 000. Lukukäppyröitä ihmetellessä herää aina se kysymys, mitä ihmiset tällaisesta pienestä perheblogista hakee, kun ei ole edes niitä huippuunsa hiottuja ja laadukkaita kuvia, ei lastenvaate-esittelyjä, sisustuksesta nyt puhumattakaan. Eikä edes selkokielisiä ruoka-ohjeita.

Synnytyksiin liittyvät kysymykset on useimmin googlen kautta tänne ohjanneet (synnytystapa-arvio, pelkopoli). Ehkä koulukiusaaminen yhtenä vahvana teemana tuo lukijoita (kukaan ei leiki mun kaa), viime aikoina kävijöitä on tuonut paljon 4v neuvola. Hakusanat eivät kuitenkaan kerro, mitä lukijat etsivät todellisuudessa, ja vielä vähemmän sitä, saavatko he etsimänsä. Olisikin siis kiva teiltä lukijoilta kuulla, mitä haette :)

Työvuoden aikana kertyneet rästiasiat alkaa olla hoidettu (hammaslääkärit ja neuvolat, kouluterkkarin tarkastukset, varhaiskasvatussuunnitelmat, jopa vaatehuoneessa näkyy lattia) ja kiire hiljalleen hellittää. Monta kysymystä on kuitenkin edelleen ratkaisematta lähtien nyt vaikka Täystuhon terapian tarpeista ja Kirpun ehkä tulossa olevista oikomishoidossa, jotka jäivät roikkumaan listalle (oikomishoitaja katsoo sitten joskus kun ehtii ja soittaa, ehkä). Toisaalta isossa perheessä pinnan alla elää aina.

Eipä mulla mitään uutta sanottavaa ollut, sormet on turvoksissa, ja vaikka kuinka tovoin voivani pitää sormusta muuton yli, piti se nyt laittaa jemmaan ennen kuin juttuu kunnolla kiinni. Äitiysavustukset ja -rahatkin saisi jo hakea, mutta niiden vuoro on sitten joskus muuton jälkeen.

3 kommenttia :

  1. mä löysin tänne vahingossa jonkun randomin blogin tai feissin kautta, en enää ees muista.. koska lukeminen herätti mielenkiintoa, niin päätin laittaa kirjanmerkkeihin, ja käyn satunnaisesti lukemassa mitä siellä tapahtuu. jännä seurailla teidän elämää, siihen kun mahtuu melko paljon. yhdessä vaiheessa oli ihan kauheet kommenttisodat jossakin blogitekstissä, mitä oli kanssa hauska seurata mihin se johtaa. voisithan sä toki kokeilla vitsinä testimielessä tehdä jonkun haasteen, että teet yhden jokaista lajia-blogin, eli vaikka viis tekstiä, viis päivää. yks sisustuksesta, yks muodista, yks kokkauksesta, ja sit se lastenvaate esittely, ja vielä joku perus niksipirkka, niin tulis vitsinä täytettyä jokainen kategoria stereotyyppiblogeista :)

    VastaaPoista
  2. Tökkii vissiin tää alusta (tahi käyttäjä näin aamutuimaan), mutta idea siis on loistava ja siihen tarrataan hetikohta muuton jälkeen :)

    VastaaPoista
  3. :) sun blogi on kaikessa just sitä mitä sen pitää ollaki :) ihan perus-arkea isossa perheessä,ei mitään kultakimalteista elämää...tykkään pohdinnoistasi eri asioissa,jatka samaa rataa ;)

    VastaaPoista